گلیسیرین، مرطوب کننده ارگانیک

خانه/تحقیق و توسعه/گلیسیرین، مرطوب کننده ارگانیک

گلیسیرین، مرطوب کننده ارگانیک

 « گلیسیرین، مرطوب کننده ارگانیک »

گلیسیرین الکل سه عاملی است که به هر نسبتی در آب حل می‌شود؛ گلیسیرین شیرین، شفاف، بی‌رنگ، بی‌بو و چسبناک است. گلیسیرین از قدیمی‌ترین مرطوب‌کننده‌های پوست است که از دیرباز تا کنون استفاده می‌شود. با این که این ماده برای اولین بار در فرآیند صابون‌‌سازی با روغن زیتون کشف شد، اما با گذشت بیش از دو قرن همچنان جایگاه خود را به عنوان یکی از مواد اصلی سازنده در تهیه انواع صابون‌ها، کرم‌ها، لوسیون‌های بهداشتی و آرایشی حفظ کرده است. امروزه از گلیسیرین خالص در داروسازی استفاده می‌شود. از این ماده برای تهیه لوازم آرایشی نیز استفاده می‌شود، چون حلال خوبی است و باعث جذب رطوبت در سطح پوست می‌شود و پوست را نرم و چرب می‌کند.

گلیسیرین می‌تواند رطوبت را به‌خود جذب کند تا جایی که اگر رطوبت هوا بیشتر از ۷۰ درصد باشد، گلیسیرین مقداری از آن را به‌خود جذب می‌کند. بنابراین وقتی روی پوست قرار می‌گیرد می‌تواند رطوبت جذب کرده را به پوست انتقال دهد و در روزهای سرد و خشک پوست شما را نجات دهد.

جالب است بدانید گلیسیرین خالص پوست را خشک می‌کند مثلا اگر شما در آب‌و‌هوای خیلی خشک از گلیسیرین خالص استفاده کنید، مواد موجود در گلیسیرین رطوبت را از لایه‌های عمیق پوست بیرون می‌کشد و به سطح پوست می‌آورد و در نتیجه این رطوبت با آمدن روی سطح پوست تبخیر می‌شود و در نهایت پوست خشک‌تر به‌جا می‌ماند، اما در کرم‌های حاوی گلیسیرین، نوعی افزودنی اضافه می‌کنند تا آب و رطوبت از دست نرود و در نتیجه پوست رطوبت خود را حفظ کند. اگر می‌خواهید از گلیسیرین خالص استفاده کنید بهتر است آن را با آب رقیق کنید.

موارد استفاده گلیسیرین

سلامت موها و ناخن‌ها

  مرطوب کننده قوی

  ترمیم کننده زخم‌ها

  نرم کننده پوست‌های خشک

  روشن کننده پوست آرنج و زانو

  بهبود ورم

  افزایش مقاومت پوست

  بازسازی سلول‌های پوستی

  درمان زبری پوست

  درخشان کردن پوست

  انعطاف‌پذیر کردن پوست

 

 

مشاهده محصول
توسط | ۱۳۹۶-۱۰-۱۳ ۰۴:۲۲:۳۰ +۰۳:۳۰ دی ۳ام, ۱۳۹۶|تحقیق و توسعه|بدون دیدگاه

درج دیدگاه