پروپیلن گلیکول؛ ویژگی ها و خواص

پروپیلن گلیکول؛ ویژگی ها و خواص

پروپیلن گلیکول 

 پروپیلن گلیکول، یک ماده­ شیمیاییِ شفاف، لزج، بی رنگ، بی بو، رطوبت پسند و مایع می باشد. این مایع  قابل اختلاط با آب بوده و توسط هیدراسیون پروپیلن اکسید سنتز شده است. پروپیلن گلیکول یک جزء مشترک در فرمولاسیون های دارویی مختلف، آرایشی، محصولات غذایی بوده و همچنین کاربردهای مختلفی در صنایع دارد.

از جمله کاربرد های پروپیلن گلیکول در صنایع مختلف می توان به موارد زیر اشاره کرد:

حلال اصلی در صنعت اسانس و رنگ‌های غیرقابل حل در آب

  جلوگیری از تبخیر رطوبت مواد غذائی

  افزایش پایداری در نوشیدنی‌ها و آبنبات‌ها

  حلال موثر برای انواع فرایندهای صنعتی

  یک عامل نرم کننده و ملین در لوازم آرایشی و دارویی

  به‌عنوان روان‌کننده چربی دوست در تولید انواع روغن نباتی

  امولسی فایر با خاصیت افزایش تثبیت کف و هوادهی در تولید خامه‌ها و مخلوط‌ های کیک

  حلال، حامل، نرم‌کننده، پایدار کننده در داروها

  رقیق‌کننده و حلال در شوینده‌ها

  مطابق با سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA)، پروپیلن گلیکول به طور کلی به عنوان یک ماده ­ی امن­، برای استفاده به عنوان افزودنی تحت شرایط خاص، در نظر گرفته شده است . 

يك ديدگاه

  1. آسمان دی ۲۷, ۱۳۹۶ در ۴:۴۰ ق.ظ - پاسخ دادن

    سلام. خسته نباشید.
    از پروپیلن گلیکول در کرم سازی سرد استفاده می شود یا کرم سازی گرم؟

ثبت ديدگاه