سوربیتول

سوربیتول 

🔸در شکل تجاری به فرم کریستال و شربت و فرم کریستالی آن برای ساختن شکلات ها استفاده می شود.

🔸به عنوان یک شیرین کننده برای غذاهای افرادی که به دیابت مبتلا هستند و غذاهای کنسرو شده استفاده می شود.

🔸به عنوان یک نرم کننده و ماده ای که رطوبت را به خود جذب می کند در کنسروها و محصولات آرایشی استفاده می شود.

🔸در محصولات دارویی و آرایشی و بهداشتی نیز مانند خمیردندان استفاده می شود.

🔸سوربیتول را نیز ممکن است بجای گلیسیرین در فرآورده های بیولوژیک جهت محافظت آنها بکار برد.

🔸سوربیتول به آسانی و بدون تجزیه شدن در شربت ها ، الکل و الکل های چند هیدرکسیله حل می شود و مانند ساکاروز، به سهولت تخمیر نمی شود.

🔸معمولا از آن به جای ساکارز همراه با ساخارین در نوشابه های عاری از قند برای جلوگیری از چاقی بکار می برند.

🔸سوربیتول یک ماده ضدپوسیدگی یا ضدکرم خوردگی می باشد.

🔸به عنوان ملین و نرم کننده

۲ دیدگاه

  1. رفع جای جوش بهمن ۱۰, ۱۳۹۶ در ۱۰:۴۴ ق.ظ - پاسخ

    سلام.من همیشه مطالبتون رو دنبال میکنم.وبسایت خیلی خوبی
    دارید.ممنون

    • کارشناس بهمن ۱۹, ۱۳۹۶ در ۶:۰۵ ق.ظ - پاسخ

      سلام.
      نظر لطف شماست.

درج دیدگاه