حفاظت و جوانسازی پوست با پارافین

خانه/تحقیق و توسعه/حفاظت و جوانسازی پوست با پارافین

حفاظت و جوانسازی پوست با پارافین

 «حفاظت و جوانسازی پوست با پارافین »

پارافین مایع یک ماده شیمیایی و مخلوطی از هیدروکربن ها (C40 تاC15 ) می باشد که ازتقطیر نفت خام بدست می آید. این ماده یک مایع بی رنگ و بی بو وشفاف است و بسته به نوع هیدروکربن های تشکیل دهنده آن به دو نوع سبک وسنگین تقسیم­بندی می­ شود.

پارافین مایع طعم خاصی ندارد خواص فیزیکی و شیمیایی پارافین مایع پایدار بوده و با گذشت زمان نباید تغییر کند. پارافین مایع براساس استانداردهای BP/USP در ۳ گرید تولید و درصنایع مختلف مورد استفاده قرار می گیرد:

گرید دارویی

 گرید بهداشتی

گریدصنعتی

 

پارافین مایع با گرید دارویی :

به عنوان ماده اولیه در انواع محصولات ارایشی ومحصولات دارویی به کار می رود.

به عنوان ملین و نرم کننده برای پیشگیری و درمان کوتاه مدت یبوست مصرف می گردد.

این ماده باتشکیل لایه غیر اختلاط با آب برروی سطح مدفوع و روده باعث افزایش احتباس آب در مدفوع وتسهیل دفع آن می شود. زمان لازم برای شروع اثر این دارو ازراه خوراکی ۲۴ الی ۴۸ ساعت می­ باشد.

این دارو از دستگاه گوارش جذب نمی شود.

مواردمنع مصرف خوراکی :

علاوه بر موارد کلی منع مصرف درتمام مسهل ها، پارافین مایع را در صورت وجود اشکال در بلع نباید مصرف کرد، زیرا احتمال آسپراسیون دارو به مجاری تنفسی وجود دارد.

 

 

  پارافین مایع با گرید بهداشتی :

به عنوان مرطوب کننده ونرم کننده می باشد که برای جلوگیری و درمان پوست های خشک و زبر، خارش و پوسته پوسته شدن آن درمحصولات مراقبت ازکودکان ، کلد کرم ها ، پمادها و… به کار می رود.بخصوص در محصولات کودکان برای درمان و جلوگیری از حساسیت های ضعیف ناشی از ادرار سوختگی پای نوزادان مورد استفاده دارد. این ماده همانند وازلین با تشکیل یک لایه محافظ روغنی بر روی پوست مانع از تبخیر آب پوست به بیرون شده ضمن اینکه آنرا نرم می کند و بدین وسیله یکی از عوامل مهم برای رفع خشکی پوست می باشد.

نکات مهم :

درمحصولات آرایشی و بهداشتی از پارافین مایع تصفیه شده با خلوص بالا استفاده می شود، بطوری که عاری ازهرنوع مواد شیمیائی مضر و سرطان­ زا است، لذا طبق قوانین سازمان غذا و دارو آمریکا (FDA) برای پوست کاملا بی خطربوده و بعنوان یکی از مواد نرم کننده خوب معرفی شده است. پارافین مایع به عنوان لوسیون بدن و برای براق کردن بدن نیز استفاده می شود.

این ماده با درجه خلوص بالا موجب بسته شدن منافذ پوست نمی شود، این بدان معنا است که   موجب ایجاد جوش های سرسیاه وسرسفید نمی­ شود. هرچند که ترجیحا درمحصولات ضد آکنه و جوش و Oil Free  سعی بر عدم استفاده از آن است.استفاده از روغن پارافین یا روغن بچه که همان روغن پارافین معطر است برروی پوست مرطوب ده برابر بهتراز استفاده آن برروی پوست خشک به عنوان مرطوب کننده عمل می کند.

 

مشاهده محصول
توسط | ۱۳۹۶-۱۰-۱۳ ۰۴:۲۱:۴۹ +۰۳:۳۰ دی ۳ام, ۱۳۹۶|تحقیق و توسعه|بدون دیدگاه

درج دیدگاه