بادام شیرین؛ از دیرباز تاکنون

خانه/تحقیق و توسعه, کرم سازی/بادام شیرین؛ از دیرباز تاکنون

بادام شیرین؛ از دیرباز تاکنون

« بادام شیرین »

بادام شیرین از نظر طب قدیم ایران کمیگرم و تر، ملین و غنی از پروتئین است. بادام منبع بسیار خوبی از منگنز، ویتامین (E) ، منیزیم، مس، روی، پتاسیم و ویتامین (B2) است. بادام شیرین دارای ۵۰ تا ۵۵ درصد روغن می‌باشد. روغن بادام شیرین به طور انحصاری از بادام درختی و خوراکی به دست می آید. این روغن محبوب، برای مراقبت از پوست و مو استفاده می شود. همچنین روغن بادام شیرین در آشپزی و پخت غذا نیز کاربرد دارد.

خواص درمانی روغن بادام شیرین

روغن بادام شیرین دارای مزایای گسترده و فوق العاده ای از لحاظ درمانی است، از جمله :

 سلامت قلب و کاهش ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی

 کاهش کلسترول بد خون

 خاصیت آنتی اکسیدانی, ، ضدالتهابی، و کاهندگی اثر زخم

 پیشگیری از آلزایمر و تقویت مغز

 درمان کم خونی

 کاهش درد عضلانی و خستگی

 ضد یبوست

 تقویت کننده سیستم ایمنی بدن

همچنین روغن بادام شیرین کاربرد فراوانی در بسیاری از محصولات آرایشی و بهداشتی دارد, از جمله خواص بادام شیرین برای پوست و مو:

خاصیت ضد حساسیت

آبرسانی و تغذیه پوست

خوشبو کننده محصولات آرایشی و بهداشتی

جلوگیری از خطوط و ترکیدگی پوستی ران ها

نرم نگه داشتن پوست

از بین بردن دایره های سیاه و یا گودی زیر چشم

از بین بردن التهاب، خارش و قرمزی پسوریازیس و یا اگزما

درمان خشکی و پوسته پوسته شدن لب

به عنوان یک پاک کننده آرایش

کاهش ریزش مو

براق کنندگی مو

برطرف کردن شوره سر

روغن بادام شیرین دارای بافتی سبک است و می تواند به کمک یک پایه(کرم پایه فارابی) به راحتی به لایه های زیرین پوست راه پیدا کند.

 

مشاهده محصول
توسط | ۱۳۹۶-۱۰-۱۷ ۰۵:۰۹:۴۴ +۰۳:۳۰ دی ۱۳ام, ۱۳۹۶|تحقیق و توسعه, کرم سازی|بدون دیدگاه

درج دیدگاه